Részeg férfi rúgott mellbe egy orvost Győrben

Vágólapra másolva!
Ittas férfi bántalmazta az őt kezelő orvost Győrben hétfőn - közölte a rendőrség. A láthatóan részeg férfi már a mentősökkel is kötekedett, majd a kórházban mellbe rúgta az őt ellátó orvost.
Vágólapra másolva!

Mellbe rúgta az őt ellátó orvost egy férfi Győrben hétfőn - közölte a rendőrség kedden. A városi buszpályaudvar közelében lévő Babits Mihály utcán feküdt részegen a 31 éves bőnyi férfi, akihez a járókelők hívtak segítséget - számolt be a történtekről Kálmán Gabriella sajtóreferens, aki szerint a férfi már a mentősökkel is kötekedett útközben, majd a kórházba érkezés után bántalmazta az orvost.

Hozzátette: a támadó annyira ittas volt, hogy nem tudták meghallgatni, orvosa a pszichiátriára utalta. Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást a rendőrség.

Az utóbbi hetekben több támadás is ért mentőket az országban. Karácsonykor egy 19 éves ittas és kábítószer hatása alatt álló szegedi fiatal támadt mentősökre, és megrongálta az autót. Előtte december 22-én Abonyban egy gyógyszermérgezéses esethez hívták ki a mentőket, azonban kiérkezésük után egy család megtámadta őket, és komolyan megrongálta a kocsit.