Szén-monoxid mérgezést szenvedett egy négytagú család

Vágólapra másolva!
Egy kicsúszott kéménycső miatt a ház légterébe jutott a kazán égésterméke Hódmezővásárhelyen, egy négytagú család súlyos szén-monoxid mérgezést szenvedett. A négy mbert kórházba vitték, a házat a tűzoltók kiszellőztették.
Vágólapra másolva!

Súlyos szén-monoxid mérgezéssel vittek kórházba a mentők egy négytagú hódmezővásárhelyi családot kedden délben. A balesetet egy gázkazán falból kicsúszott kéménycsöve okozta, az égéstermék visszaáramlott a lakásba - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi igazgatóság.

Egy 70 éves asszony, két középkorú lánya és egyikük huszonéves fia volt otthon a baleset idején a családi házban. A hideg miatt folyamatosan üzemelt a házban egy vegyes tüzelésű és egy gázkazán. Az otthoniak dél körül rosszullétre panaszkodtak, emiatt értesítették a közelbe lakó rokonaikat, akik mentőt hívtak, így a család még idejében kórházba került. Miután a mentők elvitték a családot a tűzoltóság leállította a gázkazánt és átszelőztette az épületet. A kórházban éjszakára mindenkit bent tartanak megfigyelésre.