Siófokon ülésezik a Fidesz elnöksége

A Fidesz országos elnöksége kétnapos tanácskozásba kezd csütörtökön Siófokon. A tervek szerint felmérik a magyar gazdaság jelenlegi állapotát, és számba veszik a következő kormány előtt álló kihívásokat.

Csütörtökön és pénteken kétnapos tanácskozást tart a Fidesz országos elnöksége Siófokon. Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője közölte, hogy az ülésen szóba kerül majd az elkövetkező időszak stratégiája, az ország gazdasági állapotának "feltérképezése", valamint a következő kormány előtt álló kihívások "listázása" is.
 
Varga Mihály Fidesz-alelnök szerdán azt mondta a magyar gazdaságról, hogy az szerintük továbbra is zuhanórepülésben van, azt pedig fideszes politikusok már többször is kijelentették: ha kormányra kerülnek, egyik legfontosabb teendőjük a gazdasági növekedés beindítása lesz.
     
A Fidesz elnökségének, a párt irányító, döntéshozó szervének tagja Orbán Viktor pártelnök, Navracsics Tibor, a parlamenti frakció vezetője, Kövér László, az országos választmány elnöke, valamint Pelczné Gáll Ildikó, Pokorni Zoltán, Kósa Lajos és Varga Mihály alelnökök.

Az ülésen elhangzottakról, az ott hozott döntésekről a tervek szerint péntek délután ad tájékoztatást a Fidesz.

KAPCSOLÓDÓ CIKK