Utoljára találkozott Orbán a Fidesz képviselőjelöltjeivel

Vágólapra másolva!
Buzdító beszédet mondott Orbán Viktor a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjeinek hétfőn. Ez volt az utolsó alkalom, hogy találkozott a pártelnök a jelöltekkel.
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor pártelnök a Fidesz-KDNP-frakciószövetség képviselőjelöltjeinek tartott "buzdítást" hétfőn - tudta meg az MTI kedden. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje utoljára találkozott a választás előtt a jelöltekkel.

Az MTI a találkozó résztvevőjétől úgy tudja: Orbán Viktor a frakciószövetség jelöltjeinek és az ő kampányfőnökeiknek arról beszélt, hogy az emberek által megfogalmazott változás iránti fő igényt a Fidesz-KDNP-nek kell megtestesítenie, és a jelölteknek ezt kell a legerőteljesebben képviselniük.

A megkérdezettek arra is felhívták a figyelmet, hogy valószínűleg a hétfői "buzdítás" volt az utolsó találkozás - a február elején várható nyilvános országértékelő mellett - a választások előtt Orbán Viktor és a jelöltek között. Orbán a kampányról, annak stílusáról is beszélt, szólt a többi pártról és arról, hogy a Fidesz miben erős, mivel kell foglalkoznia.

A pártszövetség budapesti jelöltjei hétfőn már a kampányfelkészítést is megkapták a Polgárok Házában. Itt gyakorlati, technikai teendőkről volt szó: választással kapcsolatos határidőkről, ajánlószelvények összegyűjtéséről, leadásáról, kampányszervezési technikákról, jogi tudnivalókról és arról, hogy milyen információkat szolgáltat a jelölteknek a "központ".

A kampányfelkészítés régiónként folyik. A Népszabadság még szombaton írta meg, hogy a 176 jelölt felkészítésen, például médiatréningen vesz részt.