Életveszélyesen megsérült egy hasba szúrt férfi Szegeden

Vágólapra másolva!
Életveszélyesen megsérült egy férfi, amikor egy szegedi hotelban hasba szúrták. A férfi három támadója közül kettőt elfogott a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Életveszélyesen megsérült egy férfi, amikor hasba szúrták Szegeden; a két gyanúsítottat néhány óra alatt elfogta a rendőrség - mondta a Csongrád Megyei Rendőr-kapitányság szóvivője, Tuczakov Szilvána pénteken.

A rendőrség szerint csütörtök este három férfi jelent meg egy szegedi szálló földszinti vendéglátó-helyiségében, ahol a szobájából leérkező 39 éves férfival anyagi jellegű vitába keveredtek. A szóváltás után a három férfi közül az egyik kést rántott és hasba szúrta a szobájából leérkezett férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség öt órával az eset után megállapította a két gyanúsított - egy férfi és fia - személyazonosságát és el is fogta őket. Ellenük életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrség indítványozta előzetes letartoztatásukat. A harmadik elkövetőt keresik, és azt is vizsgálják, melyik gyanúsított szúrta meg a sértettet.