Vágólapra másolva!
Kétszáz cigány anya nyújt be kedden kártérítési igényt Molnár Oszkár edelényi polgármester ellen. A nők szerint Molnár megrágalmazta őket, amikor arról beszélt, hogy tud olyan asszonyokról, akik szándékosan ártanak születendő gyereküknek.
Vágólapra másolva!

Kedden több mint 200 ember nyújt be kártérítési igényt a Borsod Megyei Bíróságon Molnár Oszkár edelényi polgármester egy tavalyi kijelentése miatt - közölték a kárigénnyel jelentkező nőket támogató szervezetek. A kárigényt arra alapozzák, hogy szerintük Molnár több mint 200 cigány anyát rágalmazott meg, amikor azt mondta az edelényi képviselő-testület egyik tavalyi ülésén, hogy tud olyan asszonyról, aki szándékosan árt magzatának, hogy így nagyobb segélyt kapjon születése után.

Molnár több más kijelentése miatt is magyarázkodni kényszerült tavaly. Egy tévéinterjúban például arról beszélt, hogy a zsidó nagytőke bekebelezi Magyarországot. Molnár négy éve a Fidesz jelöltjeként indult az országgyűlési választásokon, idén azonban nem támogatta indulását a párt, ezért függetlenként próbál bejutni a parlamentbe. (Molnár ügyeiről itt olvashat részletesen.)