Ismeretlenek viszik el a fideszes ajánlószelvényeket Szombathelyen is

Vágólapra másolva!
Újabb "álfideszes" kopogtatócédula-gyűjtőkről szerzett tudomást a Fidesz, amely szerint Szombathelyen is ismeretlenek gyűjtenek szelvényeket a párt nevében. Józsefvárosban hasonló ügyben már nyomozást indított a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Fideszes aktivistának adták ki magukat, így gyűjtöttek ajánlószelvényeket ismeretlenek Szombathelyen, hátrányos helyzetű emberek által lakott területeken - közölte a Fidesz helyi szervezete csütörtökön. A párt szerint a Fidesznek kizárólag megbízólevéllel és igazolvánnyal rendelkező személyek gyűjtik az ajánlószelvényeket, a szombathelyi szervezet ezért közleményében arra kérte a lakosságot, hogy ha a kétség merül fel a gyűjtőkkel szemben, forduljanak a párt helyi irodájának munkatársaihoz.

Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója csütörtökön délután közleményben jelezte, hogy "álfideszesek" gyűjtöttek ajánlószelvényt a főváros VIII. kerületében is. Itt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) "választás rendje elleni bűncselekmény" miatt eljárást is indított (a józsefvárosi esetről korábbi cikkünkben, itt olvashat részletesen).