Meggyilkolták egy csemegebolt eladóját az Üllői úton

Vágólapra másolva!
Holtan találták egy Üllői úti csemegbolt 58 éves alkalmazottját, aki az MTI információi szerint rablógyilkosság áldozata lett, több késszúrással ölték meg. A mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, a BRFK életvédelmi osztálya nyomoz az ügyben.
Vágólapra másolva!

Meggyilkolták egy csemegebolt és lottózó eladóját péntek délután a budapesti Üllői úton. Az 58 éves férfi holttestét az üzlet tulajdonosa fedezte fel pénteken délutén négy órakor - mondta az [origo]-nak Kormos Endre, a BRFK helyszínen tartózkodó sajtóügyeletese.

A tulajdonos délután bezárva találta az üzlet ajtaját, a bolt előtt többen várakoztak. A saját kulcsával kinyitotta az ajtót, a boltban azonban nem találta meg az alkalmazottját. Végül a raktárban talált rá a földön fekvő holttestre. A tulajdonos azonnal kihívta a mentőket és a rendőröket - mondta Kormos.

Az [origo]-nak az Országos Mentőszolgálat ügyeletén megerősítették, hogy egy beteghez hívták őket az Üllői útra, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az ügyeletes nem tudta megmondani, hogy mi okozta a férfi halálát.

A BRFK ügyeletese szerint a helyszíni szemle még zajlik, egyelőre annyit tudnak, hogy az alkalmazott bűncselekmény áldozata lett. Az ügyben a BRFK életvédelmi osztálya kezdte meg a nyomozást. A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy eltűnt-e valami a csemegeboltból, és a halál pontos okát sem állapították meg.

Az MTI értesülései szerint a férfi egy rablógyilkosság áldozata megverték és többször megszúrták késsel, a Független Hírügynökség szerint késelés történt. A késelést a BRFK nem erősítette meg.