Bocsánatot kért a rendőrautót zúzó markolós

Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért az a férfi, aki a vasárnap markológépével összezúzott egy rendőrautót. Azt állítja, nem emlékszik semmire, mert mielőtt beült volna a gépbe megivott hat deci pálinkát és három sört.
Vágólapra másolva!

Bocsánatot kért tettéért hétfőn az a férfi, aki vasárnap markológéppel támadt a rendőrökre Sárváron - jelentette a TV2 Tények című műsora. Azt mondta, ittas volt, hat deci pálinkát és három sört ivott meg, mielőtt beült volna a gépbe, és csak estére józanodott ki, ezért nem emlékszik semmire. Azt mondta, azért nem állt mega rendőröknek, mert nem működött a fék. A férfit hivatalos személy elleni emberölés kísérletével gyanúsítják, de ügyvédje szerint valójában nem akart senkit sem megölni.

A férfi munkagépét vasárnap azért akarták megállítani a rendőrök, mert nem volt rajta rendszám, ám ő nem engedelmeskedett. Üldözni kezdték, de kétszer is kikerülte a rendőröket a markolóval. Miután a járőrkocsival keresztbe álltak előtte, a férfi "Megdögletek rendőrök!" kiáltással, felemelt tolókanállal ment neki, és összezúzta

A rendőrök négyszer lőttek a markoló kerekébe, de a golyók nem ütötték át a vastag gumit. Végül az egyik rendőr felmászott a munkagépre és kirángatta a sofőrt fülkéből.