Töröltette a YouTube-ról a jelöltjeit kifigurázó videót az MDF

Vágólapra másolva!
Az MDF töröltette a YouTube-ról azt a videót, amely tíz percben gyűjtötte össze a jelöltjeik bemutatkozásából a legkínosabb mondatokat. A párt saját honlapjáról is levette néhány jelölt filmjét, a kampányfőnök szerint azért, hogy senki ne nevetgélhessen a hibáikon.
Vágólapra másolva!

Az MDF kérésére eltűnt a YouTube megosztóról az a tízperces videó, amelyet az MDF képviselőinek a párt honlapján látható bemutatkozó filmjeiből vágtak össze. A jelöltek bakijaiból és esetlen megfogalmazásaiból összevágott videót kedden délutánig közel százezren látták. Az MDF azért kérte a szolgáltatótól a videó törlését, mert az jogtalanul volt fent - közölte Somogyi Zoltán, a párt kampányfőnöke. A videó más megosztókon jelenleg is látható.

Szerda reggelre az MDF honlapjáról is levették öt-hat képviselő bemutatkozó filmjét, eltűnt többek között a kedden az [origo]-nak nyilatkozó Rakitovszki Tamás Lajos felvétele is. "Néhány jelöltünknél a korábbi választókerülete változott, ezért készül velük új film, másokat pedig azért forgatunk újra, hogy néhányak ne rajtuk, esetleges apróbb fogalmazási hibáin nevetgélve éljék ki rosszindulatukat" - indokolta Somogyi Zoltán az [origo]-nak a változást. Somogyi szerint "az MDF büszke kiváló jelöltjeire akkor is, ha nem médiasztárok", a párt "nem rejtegeti a jelöltjeit a szavazók elől, egy helyen megtekintheti bárki a velük készült kisfilmeket, amíg más pártok jó esetben egy szórólapon mutatják meg, és nyilatkozatokról letiltják őket".