Országjárással folytatja kampányát a Fidesz

Vágólapra másolva!
Új kiadvánnyal, lakossági fórumokkal és utcai kitelepülésekkel folytatja kampányát a Fidesz. Nyitrai Zsolt operatív igazgató szerint nemzetközi kampányszakértők is azt tanácsolták nekik, hogy a a választókkal folytatott közvetlen párbeszéd a legfontosabb. Az új füzet nyomtatása és terjesztése 55 millió forintba kerül.
Vágólapra másolva!

Új szakaszba lép hétfőtől a Fidesz-KDNP választási felkészülése: a pártszövetség politikusai, országgyűlési képviselőjelöltjei és szakértői országjárásba kezdenek - mondta szerdán Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója, aki szerint március 1. és április 11. között több mint ezer eseményük lesz, döntően gyűlések, lakossági fórumok. A párt önkéntesei pedig - a jelöltekkel együtt - közterületi helyszínekre települnek ki és "ott folytatják a párbeszédet a választópolgárokkal".

Az ellenzéki párt emellett Itt az idő! címmel új kiadványt jelentet meg, 4,2 millió példányban. A darabonként 9 forintba kerülő tájékoztatóban Nyitrai szerint a "Gyurcsány-kormány negatív tetteit" vetik össze a Fidesz vállalásaival. A kiadványokat első körben a posta juttatja el a választókhoz, illetve az önkéntesek adják az emberek kezébe a közterületi kitelepülésekkor. A tájékoztató füzet teljes költségvetése - kézbesítéssel együtt - 55 millió forint, amelyet a támogatóktól beérkezett adományokból finanszíroztak meg - mondta Nyitrai.

Nyitrai szerint a Fidesz kapcsolatban áll több nemzetközi kampányszakértővel, és az Obama-, a Merkel-, valamint a Sarkozy-stáb emberei is felhívták a figyelmüket, hogy a választási kampányban nagyon fontosak a hirdetések, plakátok, a legfontosabb azonban a választókkal folytatott közvetlen párbeszéd. A Fidesz-KDNP is erre építi választási felkészülését, majd a későbbiekben a kampányát - állította az operatív igazgató.