Lezárások lesznek a Margit hídnál a hétvégén

2010.02.25. 13:07

Forgalomkorlátozások lesznek a Margit híd felújítása miatt a fővárosban mindkét rakparton péntek estétől, illetve szombat reggeltől. A hétvégén éjjelente a gyalogjárdát is lezárják.

A Margit híd felújítása miatt a hétvégén mindkét rakpartot és a déli gyalogjárda egy részét érintő forgalomkorlátozások várhatók - közölte a felújítást végző Mh 2009 Konzorcium csütörtökön.

A pesti felső rakpart híd alatti része el lesz zárva a gépkocsiforgalom elől szombat reggel 6 óra és hétfő reggel 5 óra között. A pesti alsó rakpart ez idő alatt is az autósok rendelkezésére áll. További lehetőségként északi irányból a Pannónia utcán, déli irányból a Szemere és a Hegedűs Gyula utcán haladhatnak a járművek.

A budai felső rakparton a híd alatt az Árpád fejedelem út irányába a lehajtó rámpáig terjedő szakaszon péntek este 20 órától hétfő reggel 5 óráig egy sáv le lesz zárva. A budai alsó rakpartot használhatják az autósok.

A déli gyalogjárda Margitsziget és a budai hídfő közötti részén gyalogosan nem lehet közlekedni péntek, szombat és vasárnap éjjel, este 20 óra és reggel 5 óra között. Napközben a déli gyalogjárda teljes hosszában használható.

KAPCSOLÓDÓ CIKK