Baltás támadók rontottak egy családra Szabolcsban

Vágólapra másolva!
Baltákkal és késekkel felfegyverkezett támadók rontottak egy családra a Szabolcs megyei Porcsalmán - közölte a rendőrség, amely szerint két család vitája áll a támadás hátterében. A 34 éves családfőt megölték, felesége és lánya sérülésekkel került kórházba, öt feltételezett támadót már előállítottak a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Késsel és baltával rontottak egy négytagú családra saját lakásukban csütörtökre virradóra a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Porcsalmán. A támadók agyonverték a 34 éves családfőt - mondta el Fülöp Gergely, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőrség szerint a családra ütő- és szúrószerszámokkal - köztük késsel, baltával - felfegyverkezve rontottak rá. A könnyű sérüléseket szenvedett feleséget és súlyosan megsebesült 13 éves lányát kórházba szállították, csak a 16 éves fiúnak sikerült elmenekülnie a támadók elől.

A rendőrség eddigi információi szerint feltételezhetően két család viszálya állhat a porcsalmai gyilkosság hátterében. Ezt erősítette meg a Szon.hu megyei hírportál helyszíni tudósítója is, aki szerint a két család között már volt vita korábban is.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást. Már hajnalban előállítottak öt utcabelit, akik a nyomozás eddigi adatai szerint kapcsolatba hozhatók a gyilkossággal, kihallgatásuk jelenleg is folyik.