Fegyverrel ment be a bezenyei takarékszövetkezetbe egy férfi, és a bevétel átadására szólította fel az alkalmazottakat. A német akcentussal beszélő férfi 1 millió forintot zsákmányolt, majd gyalog elmenekült. A rendőrség még keresi az ismeretlen tettest.

Csaknem 1 millió forintot zsákmányolt az a férfi, aki szerdán délelőtt fegyverrel kirabolta a Rajkai Takarékszövetkezet bezenyei fiókját. A rablás során senki sem sérült meg.

A 25-30 év körüli férfi délelőtt fegyverrel a kezében, tört, német akcentussal szólította fel a helyiségben dolgozó alkalmazottakat, hogy adják át a bevételt. A bank munkatársai csaknem 1 millió forintot adtak az arcát sáljával eltakaró férfinak. Az egyik alkalmazott a rablás során megnyomta a pánikgombot, de a kiérkező rendőrök már nem találták a helyszínen a tettest.

Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a férfi a takarékszövetkezetből gyalogosan menekült el, majd a közelben rá várakozó kocsival Rajka irányába menekült - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A rendőrség vizsgálja a bűncselekmény körülményeit, fegyveres rablás bűntette miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.