Előzetesbe kerültek az erdőkertesi emberrablás gyanúsítottjai

Vágólapra másolva!
Vasárnap a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte az erdőkertesi emberrablás három gyanúsítottját, negyedik társuk, egy nő pedig házi őrizetbe került. Az emberrablókon pénteken ütöttek rajta a rendőrök egy pénzintézetben, ahol áldozatukat arra próbálták rákényszeríteni, hogy vegyen fel pénzt a számukra.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba, illetve házi őrizetbe helyezte a bíróság vasárnap azt a négy embert, akiket a héten, Budapesten történt emberrablással gyanúsítanak.

Csütörtökön a Józsefvárosban rátámadtak egy férfire, betuszkolták egy autóba, Erdőkertesre vitték, és ott bezárták egy ház pincéjébe. A férfit támadói arra kényszerítették, hogy pénteken menjen velük egy VII. kerületi bankba, és 200 ezer eurót vegyen fel nekik a saját pénzéből. A rendőrök a pénzintézetben rajtaütöttek az emberrablókon. Néhány órával később a nyomozók elfogták azt az embert is, aki a gyanú szerint az emberrablás értelmi szerzője volt.

A gyanúsítottak összesen négyen vannak, három férfi és egy nő. A nő házi őrizetbe, a férfiak előzetes letartóztatásba kerültek vasárnap - közölte Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.