Késelés történt a miskolci kutyakiállításon

Vágólapra másolva!
Összeszólalkozott két kecskeméti férfi a miskolci kutyakiállításon, majd egyikük megsebesítette a másikat. A támadót elfogták, a sérültet pedig kórházba szállították. A rendőrség szerint a két férfi régóta haragban volt.
Vágólapra másolva!

Összeszólalkozott két kecskeméti férfi vasárnap dél körül a miskolci kutyakiállításon, majd egyikük autójából kiszúrva megsebesítette a másikat - közölte Gaskó Bertalan, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A két férfi a rendőrség szerint már régóta haragban állt egymással.

A Borsod Online információ szerint az egyik harminc év körüli férfi éppen távozni akart autóval, amikor a másik beütött az ablakon. A támadó ekkor kiszúrt az ablakon, és eltalálta a másik férfi nyaki ütőerét. Az eset közvetlenül az egyik bírálati sátornál történt, ahonnan a bíró kiugrott, és lefogta a megkéselt férfi ütőerét.

A helyszínt azonnal lezárták, a késelő nem távozott, hanem megvárta a rendőrök kiérkezését. A helyszíni zárlatot mostanra feloldották. A késelőt a helyszínen elfogták, a rendőrségen előállították, és megkezdték kihallgatását. Egyelőre nincs hivatalos információ arról, hogy milyen súlyos a megszúrt férfi sérülése. A Borsod Online szerint a kutyák bírálata az eseményektől függetlenül rendben lezajlott.