Nem jár a vonat Budapest és Esztergom között

Vágólapra másolva!
Áll a vasúti közlekedés a Budapest-Esztergom vasútvonalon, mert Piliscsaba és Pilisvörösvár között egy személyautó a vasúti pályára került egy baleset miatt hétfő délután - közölte a Mávinform. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő esti órákra áll helyre.
Vágólapra másolva!

A vasúttársaság ugyan elkezdte szervezni az autóbuszos pótlást, egyelőre ez nem sikerült, mert a Vértes Volán nem tudott buszt beállítani. A vonatközlekedés csak a rendőrségi helyszínelés, illetve a jármű elszállítása után indulhat meg - közölte Both Ferenc. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő esti órákra áll helyre.

Az út melletti vasúti sínekre zuhant egy autó délután négy körül Pilisvörösvár és Piliscsaba között. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a baleset a 10-es főút 22-es kilométerénél történt. Itt az út magasabban húzódik, mint a vasúti sínek.

A vizes aszfalton megcsúszott egy kocsi, így zuhant rá a néhány méterrel lejjebb fekvő sínekre. A balesetben két ember sérült meg, állapotukról egyelőre nincs hír