Veréssel próbáltak lemondatni egy tiszadadai anyát a gyerekéről

Vágólapra másolva!
Veréssel, késsel és akasztással fenyegetéssel próbáltak a rendőrség gyanúja szerint nagykorú fiai és férje arra kényszeríteni egy tiszadadai nőt, hogy írásban mondjon le gyerekéről és lakásáról. Az asszony aláírta a papírokat, de másnap a rendőrséghez fordult.
Vágólapra másolva!

Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított két tiszadadai fiatalember és apjuk ellen a Tiszavasvári Rendőrkapitányság - közölte szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei rendőrség. A rendőrséget a fiúk anyja, az áldozat kedden kereste meg.

A 38 éves nő elmondta, hogy hétfőn elindult a tőle különélő férjéhez, hogy meglátogassa közös lányukat. Amikor az apa és a nagykorú fiúk meglátták a nőt, berángatták a házba, ahol ütötték-rúgták, ezután kést tartottak a nyakához, és akasztással is megfenyegették. Arra kényszerítették, hogy írásban mondjon le gyerekeiről, a családi pótlékról, valamint az ingatlan ráeső tulajdonrészéről. Az anya aláírta a papírokat, mire elengedték. Az asszony másnap fordult a rendőrséghez. Kiderült, hogy súlyosan megsérült. A nyomozók kedden kihallgatták a két fiút, akik nem tagadtak. A férjet keresi a rendőrség.