Orbán felesége szerint a családnak könnyebb lesz a második kormányzás

Vágólapra másolva!
Könnyebb lesz most az Orbán-család élete, mint Orbán Viktor legutóbbi miniszterelnöksége idején, mert azóta sokat nőttek a gyerekek - mondta Lévai Anikó, a  Fidesz elnökének felesége az [origo]-nak vasárnap este a Vörösmarty téren. Lévai szerint mindig figyeltek arra, hogy különválasszák a családot és a politikát, ő maga pedig a politikai ügyekbe nem szól bele.
Vágólapra másolva!

A tömegbe vegyülve hallgatta férje győzelmi beszédét a Vörösmarty téren Lévai Anikó, Orbán Viktor Fidesz-elnök felesége. Közben odament hozzá kezet csókolni Balázs Péter színész, valaki más pedig egy doboz virágot, szárított gyopárt ajándékozott neki.

A beszéd után az [origo] tudósítójának kérdésére Lévai azt mondta: szerinte könnyebb lesz most az életük, mint 1998-2002-ben, volt, mert a gyerekek már nagyobbak. Orbán Viktor és Lévai Anikó 1986 szeptembere óta házasok. Öt gyerekük született: Ráhel, Gáspár, Sára, Róza és Flóra. A legidősebb 1989-ben, a legkisebb 2004-ben született.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Lévai Anikó és Orbán Viktor az első forduló estéjén

"Ne vicceljen, mindig figyeltünk arra, hogy a politikát és a családot különválasszuk" - felelte Lévai arra a kérdésre, miben fog változni a család élete, lesznek-e például elnökségi ülések a házukban. Lévai Anikó azt mondta: ő a politikai ügyekbe nem szól bele.