Újabb helyeken kell fizetni a parkolásért a XIII. kerületben

Vágólapra másolva!
Nagyobb területen lesz fizetős a parkolás a főváros XIII. kerületében május 10-től. Az új fizetési övezetekben 160 forintot, illetve 240 forintot kell majd fizetni a parkolásért.
Vágólapra másolva!

Kiterjeszti a fizetős parkolási övezetet a XIII. kerületben a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. A cég hétfői közleménye szerint május 10-től a Dráva utca - Váci út - Róbert Károly körút - Népfürdő utca és a Róbert Károly körút - Váci út - Rákos patak - Népfürdő utca által határolt területek fizetős parkolási övezetté válnak, amelynek egyik részén óránként 160 forintot, másik részén 240 forintot kell majd fizetni.

A Dráva utca - Váci út - Róbert Károly körút - Népfürdő utca által határolt területen 240 Ft/óra lesz a parkolási díj, a Róbert Károly körút - Váci út - Rákos patak - Népfürdő utca által határolt területen a parkolási díj 160 Ft per óra. A parkolásért hétköznap 8 és 18 óra között kell fizetni. Hétvégén és munkaszüneti napokon a parkolás díjmentes lesz.

Az új fizetési övezetekben is többféle módon lehet fizetni a parkolásért: érmével (forint, euró), bankkártyával (VISA Electron, VISA, Mastero és Mastercard), mobiltelefonnal és parkolókártyával.