Házkutatást tartanak a BKV-ügyben egy ügyvédi irodában

Vágólapra másolva!
A rendőrség házkutatást tart egy ügyvédi irodában a BKV-ügyben - közölte a BRFK szóvivője. A Magyar Nemzet szerint a Horváth, Dóczi and Lehmann Ügyvédi Irodáról van szó.
Vágólapra másolva!

A BKV-ügyben házkutatást tartanak a BRFK gazdaságvédelmi főosztályának nyomozói - közölte Tafferner Éva, a BRFK szóvivője. Azt nem közölte, hogy melyik ügyvédi irodáról van szó, csak annyit mondott, hogy a házkutatás befejeztével közleményt ad ki a rendőrség.

A Magyar Nemzet honlapja szerint a Horváth, Dóczi and Lehmann Ügyvédi Irodában folyik a házkutatás kedden délután. Ez az iroda a lap szerint Hagyó Miklós korábbi, városüzemeltetésért - azaz többek között a BKV-ért is - felelős főpolgármester-helyettes magáncégének, a Wirtass Kft-nek a képviseletét is ellátja.

A lap a honlapján megjelent hírben nem jelöli meg információi forrását, de azt írja, a nyomozók a BKV-val, az FKF-fel és a budapesti gyógyfürdőkkel kapcsolatos szerződéseket keresnek.

Az [origo] telefonon kereste a Magyar Nemzet által említett ügyvédi irodát, azonban senki nem vette fel a kagylót. Az ügyvédi társulás honlapja nem elérhető.

A BKV-ügyről szóló összes hírünket itt találja meg.