Késsel fenyegetőző magánlaksértő miatt nyomoz a szolnoki rendőrség

Vágólapra másolva!
Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt indít nyomozást a rendőrség egy késsel fenyegetőző szolnoki férfi ügyében pénteken. A megyei hírlap korábban azt írta, hogy túszdráma zajlott le Szolnokon, de a rendőrség szerint a férfi senkivel sem beszélt és követelései sem voltak.
Vágólapra másolva!

Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés alapos gyanúja miatt indít eljárást a rendőrség egy szolnoki férfi ellen - közölte a megyei rendőrség sajtóreferense, Szabó Zita. Azt mondta, hogy a férfi késsel a kezében pénteken dél körül szaladt be egy idős nő lakásába, és a rendőrség bevetési osztályának tagjai hozták ki, majd zavart viselkedése miatt kórházba szállították.

A 45 éves férfi a nyitott kapun keresztül jutott be az udvarra, majd onnan a nő lakásába, utána bezárkózott a házba, de senkivel sem beszélt, és követelései sem voltak - tette hozzá a rendőrségi szóvivő. A rendőrséget a szomszédok értesítették. Az idős nőnek nem esett baja.

Korábban a Szoljon.hu internetes hírportál túszdrámaként számolt be a történtekről. A portál beszámolója szerint a férfi késsel fenyegette meg az idősebb nőt, és a József Attila út egyik lakóházának udvarán többen látták, hogy le is akarta szúrni a nőt, aki kiszaladt az udvarból, és bezárta a kaput maga mögött. A férfi így benn rekedt az udvaron, ahol túszul ejtett egy másik lakót - írta a Szoljon.hu, ám a rendőrségi szóvivő nem említett ilyet. A hírportál korábban úgy tudta, hogy a rendőrök egy órán át tárgyaltak vele, hogy engedje el a túszt.