Halott apja mellett találtak rá egy megkötözött lányra Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
A rendőrség őrizetbe vette azt a 18 éves lányt, akire megkötözve találtak rá Székesfehérváron egy lakásban apja holtteste mellett. A gyanú szerint az apát a lány barátja ölte meg, és a pár együtt igyekezett a megkötözéssel azt a látszatot kelteni, hogy ismeretlen támadt rá a családtagokra.
Vágólapra másolva!

Egy 50 éves férfit holtan, 18 éves lányát pedig megkötözve találta ismerősük szerdán, napközben Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Az elsődleges szakértői vélemény szerint a férfit meggyilkolták. A bűncselekmény szerdára virradó éjjel történt a Várkörúti lakásban. A megkötözött lánynak nem esett baja.

A rendőrség a lány vele egykorú, sárbogárdi barátját gyanúsítja azzal, hogy szóváltást követően leszúrta barátnője 50 éves édesapját, majd a lánnyal közösen azt a látszatot igyekeztek kelteni, mintha ismeretlen lett volna az elkövető - közölte szerda este a rendőrség. A rendőrök szerint ezt a történetet próbálták hitelesebbé tenni azzal, hogy a férfi megkötözte a lányt, és magára hagyta a lakásban. A rendőrség szerint a gyanúsítást tárgyi és személyi bizonyítékok alapozzák meg. A fiatalokat szerda este őrizetbe vették. Az ügyben szakértők bevonásával folyik az eljárás.