Vona Gábor szégyelli, hogy lemaradt a kettős állampolgárság szavazásáról

Vágólapra másolva!
A Jobbik honlapján kért bocsánatot Vona Gábor azért, mert nem vett részt a kettős állampolgárságról szóló törvény szavazásán. "Akár a Marsra is elmentem volna, hogy ezen a történelmi szavazáson jelen lehessek" - írja Vona, aki egy rádióműsor miatt hagyta ki a szavazást.
Vágólapra másolva!

A Jobbik honlapján kér elnézést Vona Gábor mindenkitől, aki hiányolta jelenlétét a kettős állampolgárságról szóló törvény szavazásáról. A parlament szerdán délelőtt tíz óra előtt nagy többséggel elfogadta azt a javaslatot, amely szerint a határon túli magyarok anélkül kaphatnak állampolgárságot, hogy Magyarországra költöznének (a szavazásról itt, a törvényjavaslatról itt olvashat bővebben.)

Vona Gábor közleménye szerint "technikai hiba" miatt nem vett részt a zárószavazáson: nem tudta pontosan, hogy mikor lesz a szavazás, ezért szerdán délelőtt egy rádiómeghívásnak tett eleget. "Mindenki elhiheti, hogy akár a Marsra is elmentem volna, hogy ezen a történelmi szavazáson személyesen legyek jelen" - írja a Jobbik elnöke és frakcióvezetője, aki azt állítja, nagyon szégyelli magát, de örül, hogy ilyen többséggel fogadta el a törvényt az országgyűlés.