Vágólapra másolva!
Két kamion közé szorult autó, két balesetező kocsi, egy kitört kerekű kisteherautó és két balesetező kamion miatt nagy dugó alakult ki az M0-s autóúton csütörtök reggel.
Vágólapra másolva!

Rövid időn belül négy baleset is történt csütörtök reggel az M0-ás autóúton, ezért nagyon lassú haladásra kell felkészülni - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy Szeged felé, a jobb pályán, a 10-es kilométerkőnél két kamion közé szorult egy személyautó, melynek utasai - anya és fia - könnyebben megsérültek. A nő beszorult az autóba, őt ki kellett szabadítani, majd mindkét sérültet kórházba szállították a mentők. A baleset miatt teljes az útzár az autóúton - tette hozzá az ügyeletes.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta azt is, hogy a 19-es kilométerkőnél pedig két személyautó ütközött össze, ami miatt félpályás az útzár a helyszínen. Az autóút bal pályáján, a 26-os kilométerkőnél kitört a kereke egy kisteherautónak, a műszaki mentés idején csak félpályán haladhat a forgalom. Ugyanebben a sávban, az M0 és az M6 találkozásánál pedig két kamion rohant egymásba, ami miatt szintén lezárták a fél pályát - tájékoztatott a sajtóügyeletes.