Pénzt és mobilt ad az árvízi védekezéshez a Magyar Telekom

Vágólapra másolva!
60 millió forintot és díjmentesen használható mobiltelefonokat ajánlott fel az árvízi munkálatokhoz a Magyar Telekom. A társaság dolgozói körében is gyűjtés szervezett a rászorulók számára.
Vágólapra másolva!

60 millió forintos támogatást ajánlott fel az árvízi munkálatok elősegítésére kedden a Magyar Telekom, valamint márkái a T-Mobile, a T-Home és a T-Systems. A pénzösszeget a Magyar Vöröskereszthez juttatják el.

Az ország több területén továbbra is rendkívül komoly károkat okoznak a megduzzadt folyók és patakok, valamint a belvíz. A 60 milliós támogatás és a telefonos adománygyűjtés mellett a jelentős erőfeszítést és sok résztvevő koordinációját igénylő mentési munkálatok szervezéséhez díjmentesen használható mobiltelefonokkal is hozzájárul a Telekom.

A távközlési cég 200 darab T-Mobile Dominó kártyával ellátott telefont bocsát az árvíz által leginkább sújtott településeken élők, illetve a mentési munkálatokban résztvevő lakosság rendelkezésére. A mobiltelefonok szintén a Vöröskereszt szervezésében jutnak el az érintettekhez.

Szerdától a Magyar Telekom saját dolgozói körében is adománygyűjtést szervez. A dolgozók által felajánlott összeget a cég annak kétszeresével kiegészíti és az így összegyűlt pénzt folyamatosan juttatja el a Vöröskereszten keresztül a rászorulókhoz.

A Magyar Telekom az [origo]-t kiadó Origo Média és Kommunikációs Zrt. tulajdonosa.