Százezreket nyert egy fideszes képviselő Luxoron

Véletlenszerűen beikszelt számokkal nyert több mint 700 ezer forintot Luxoron Bábiné Szottfried Gabriella fideszes parlamenti képviselő, aki vagyonnyilatkozatában is feltüntette szerencsejátékon nyert pénzét. A képviselő családi nyaralásra tervezi költeni a nyereményt, de juttatott belőle az árvízkárosultak megsegítésére is.

754 645 forintot nyert szerencsejátékon Bábiné Szottfried Gabriella fideszes országgyűlési képviselő, Sződliget polgármestere - derült ki a politikus hétfő este nyilvánosságra hozott vagyonnyilatkozatából.

Bábiné az [origo] megkeresésére szerdán elmondta, hogy a pénzt Luxoron nyerte tavasszal. A Luxor a Szerencsejáték Zrt. honlapja szerint a legfiatalabb magyar országos számsorsjáték, ebben a játékban is heti sorsolást tartanak.

"Havi lottóm van, állandó számokkal, és időnként, amikor úgy gondolom, akkor Luxort is szoktam játszani, de azon ötletszerű szokott lenni a kitöltés" - mondta a képviselő, hozzátéve, hogy lottón több évtizede játszik, de azon csak néhány kettes találata volt eddig.

A nyeremény egy részét Bábiné szerint családi nyaralásra fogják költeni, de az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül juttatott belőle az árvízkárosultak megsegítésére is.

KAPCSOLÓDÓ CIKK