Buzogányokkal támadtak biztonsági őrökre Csömörön

Rendőrök vetettek véget egy tömegverekedésnek egy csömöri áruháznál, ahol egy körülbelül 25 emberből álló csoport botokkal, jégvágóval, vadászkéssel és buzogánnyal felfegyverkezve biztonsági őrökre támadt. A rendőrök a támadók közül nyolc embert őrizetbe vettek.

Rendőrök vetettek véget egy tömegverekedésnek egy csömöri áruháznál, ahol egy körülbelül 25 emberből álló csoport támadta meg a biztonsági őröket.

A vita azzal kezdődött, hogy néhány fiatal az áruházban megette a polcokról levett csokoládét és nem akart fizetni. A biztonsági őrök felszólították őket, hogy fizessenek. A vitatkozás közben a csoport néhány tagja felhívta a rokonait, akik autókkal jöttek a helyszínre, botokkal, jégvágóval, vadászkéssel és buzogánnyal felfegyverkezve.

Az akkorra körülbelül 25 fősre nőtt agresszív csoport rátámadt a biztonsági őrökre, akik közül ketten könnyebben megsérültek. A rendőrök a közben kihívott erősítés segítségével 9 embert állítottak elő. Hét férfi és egy nő ellen eljárást indítottak csoportosan, felfegyverkezve, a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság gyanújával. A hét férfit és a nőt őrizetbe is vették és kérték az ügyészséget, hogy indítványozzák előzetes letartóztatásukat.

KAPCSOLÓDÓ CIKK