Stroke gyanújával vitték kórházba Csizi Péter fideszes képviselőt

Vágólapra másolva!
Magas vérnyomással és súlyos arcüreggyulladással vitték kórházba a parlamentből Csizi Péter fideszes képviselőt. A politikust mentő vitte el az országgyűlés épületéből, és napokig kórházban maradhat.
Vágólapra másolva!

Kórházba szállították Csizi Péter fideszes képviselőt hétfő délután - erősítette meg a Független Hírügynökség értesüléseit Krakkó Ákos, a Fidesz-frakció sajtófőnöke. A pécsi képviselőhöz a parlament egészségügyi szolgálata hívta ki a mentőket, miután rosszul lett - mondta Krakkó.

A Független Hírügynökség úgy tudja, hogy Csizi Péter stroke gyanújával került kórházba. Késő délután Krakkó Ákos az MTI-vel közölte: Csizit az Állami Egészségügyi Központba szállították, a 28 éves politikusnál magas vérnyomást és súlyos arcüreggyulladást állapítottak meg, utóbbi látásproblémákat is eredményezett.

A Fidesz-frakció sajtófőnöke elmondta: a képviselőt jelenleg is vizsgálják az Állami Egészségügyi Központban. Információi szerint az orvosok kivizsgálásra benntartanák a politikust a következő napokban. Csizi Péter 2010-ben a Baranya Megyei területi listán szerzett országgyűlési képviselői mandátumot.