Megverte és bezárta családját egy ittas férfi Somogyban

Vágólapra másolva!
Őrizetbe vett a kaposvári rendőrség egy göllei férfit, aki a gyanú szerint feleségét és 11 éves lányát is bántalmazta, majd bezárta családját egy szobába. A férfi ellen gyorsított bírósági eljárás indul.
Vágólapra másolva!

Testi sértés és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint előbb bántalmazta, majd bezárta feleségét és 11 éves lányát. A Somogy megyei Göllén élő 34 éves férfit édesapja jelentette fel a rendőrségen vasárnap - közölte Koncz Katalin, a Kaposvári Rendőrkapitányság szóvivője.

A férfi felesége a rendőröknek arról számolt be, hogy férje szombat éjszaka, az italozását követően kezdte el verni őt: a haját tépte, majd ököllel ütlegelte és fojtogatta. A bántalmazást végignézte 11 éves lányuk és 7 éves fiuk is.

Miután a kislány hiába kérlelte apját, hogy hagyja abba az erőszakoskodást, az anyjára feküdt, hogy megvédje. A férfi folytatta felesége verését, és a gyermekét is ütni kezdte, majd a családjára zárta a szobát. A nő és a gyerekek csak az után tudtak elmenekülni a lakásból, hogy a férj reggel dolgozni indult.

Koncz Katalin beszámolója szerint a göllei férfival szemben már többször volt szükség rendőri intézkedésre, és a gyanúsított a pszichiátrián is megfordult már, mert korábban bántalmazta a családját. Az őrizetbe vett férfi sorsáról gyorsított eljárás keretében keddig dönt a bíróság - tette hozzá a szóvivő.