Bombával fenyegetőztek a XI. kerületi bankrablók

Vágólapra másolva!
Nem találtak robbanóanyagot abban a dobozban, amelyet bankrablók egy XI. kerületi banfiókban hagytak hátra pénteken. A két rabló mielőtt elmenekült, azt állította, hogy bomba van a dobozban.
Vágólapra másolva!

Kiraboltak egy bankot a Fehérvári úton, majd a tettesek egy dobozt hagytak a helyszínen, amelyről azt állították, hogy bomba van benne - közölte pénteken a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

A főváros XI. kerületében lévő bankba pénteken délután negyed kettő után pár perccel lépett be egy férfi és egy nő, és feltehetően lőfegyverrel megfenyegették a pénztárost. Miután megkapták a pénzt, letették a földre az állítólag bombát tartalmazó dobozt, majd elmenekültek. A bankot kiürítették, a Fehérvári út, Kondorosi út, Albert utca által határolt körzetben leállították a forgalmat a doboz átvizsgálásának idejére, amely délután három órától fél négyig tartott.

A dobozban a készenléti rendőrség tűzszerészek nem találtak robbanóanyagot - közölte BRFK sajtóügyeletese az [origo]-val nem sokkal négy óra előtt. A bankrablás során lövés nem dördült, senki sem sérült meg - tette hozzá a sajtóügyeletes.