A 11 éves fiát halálra verő férfi élettársa és apja is jelen volt a vasárnap történt bántalmazásnál - írja a Blikk rendőrségi forrásokra hivatkozva. A 45 éves férfi azt vallotta, azért verte meg a fiát, mert az megrúgta élettársát.

A rendőrség kihallgatta azt a férfit, aki vasárnap olyan súlyosan bántalmazta 11 éves fiát dunaharaszti házukban, hogy az később belehalt a sérüléseibe. A Blikk meg nem nevezett rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, a 45 éves férfi közölte, a verés idején élettársa és apja is a házban tartózkodott. Az idősebb férfi hívta ki a mentőket - írja a lap.

A gyanúsított apa a Blikk szerint azzal magyarázta fia megverését, hogy a gyerek hasba rúgta élettársát. A férfi korábbi felesége, a megvert kisfiú anyja hat évvel ezelőtt hunyt el - írja a lap, amely szerint a kisfiú nem jött ki apja új élettársával.

A rendőrség halált okozó testi sértés gyanúja miatt vette őrizetbe a férfit - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn. A kisfiú vasárnap este, a kórházban halt bele sérüléseibe, ahová délután súlyos, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték be dunaharaszti otthonukból.