Kerületi kapitányokat cserélt le az új BRFK-vezetés

Vágólapra másolva!
Több kerületi kapitány és az ellenőrzési szolgálat vezetőjét is lecserélte Tóth Tamás, az új budapesti rendőrfőkapitány. Az ellenőrzési szolgálatot péntektől Tóth korábbi helyettese, Bodó Bernadett százados vezeti.
Vágólapra másolva!

Vezetőket váltottak a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz (BRFK) tartozó több kerületi rendőrség élén. Néhány kerület rendőri vezetésében és az ellenőrzési szolgálat élén történtek változások. A BRFK közleménye szerint Hatala József országos rendőrfőkapitány és Tóth Tamás, Budapest rendőrfőkapitánya 2010. július 16-i hatállyal Kőhalmi Zsolt alezredest - a korábbi XVIII. kerületi kapitányt - bízta meg az V. kerületi kapitányság vezetésével.

Kékesi András ezres, aki a BRFK Ellenőrzési Szolgálat vezetője volt, péntektől a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságot vezeti. Farkas Csaba alezredes a XII. kerületi kapitányságot vezeti péntektől, őt a Budaörsi Rendőrkapitányság közrendvédelmi osztályának éléről helyezték át. A BRFK Ellenőrzési Szolgálat vezetésével Bodó Bernadett századost bízták meg, ő korábban az V. kerületi kapitány - a budapesti főkapitánnyá kinevezett Tóth Tamás - helyettese volt.