Szanyi Tibor vezetésével fut neki a választásoknak az MSZP

Vágólapra másolva!
Szanyi Tibor vezetésével készül az MSZP az őszi önkormányzati választásokra, a 13. kerületben egyéniben nyerni tudó képviselő lesz a párt kampányfőnöke. Az MSZP frakciójának kommunikációját Déri János egykori tévés fia, Déri Balázs próbálja megújítani.
Vágólapra másolva!

Az MSZP elnöksége keddi ülésén felkérte Szanyi Tibort, hogy vállalja az önkormányzati választások kampányfőnöki feladatait; a felkérést Szanyi elfogadta - közölte szerdán az MSZP-frakció. Közleményük szerint Szanyi Tibor mellett szólt, hogy egyéniben sikerült nyernie az országgyűlési választásokon a 13. kerületben, "és az e közben szerzett tapasztalatok minden bizonnyal hasznosak lehetnek az önkormányzati választásokon induló párttársai számára".

A közlemény szerint Szanyi Tibor kiemelt kérdésként kívánja kezelni Budapestet, mivel a főváros a "demokráciában eltöltött sok évtizedes történelme során még soha sem volt jobboldali". A politikus fő célkitűzésének "a Fidesz erőszakos nyomulásának" megállítását tartja, és azt, hogy ráébresszék az embereket az országgyűlési választások eredményeként létrejött aránytalanságok korrekciójának igényére.

A párt azt is bejelentette, hogy Déri Balázs lett az MSZP frakciójának kommunikációs igazgatója. A közlemény szerint Déri Balázs - aki az 1992-ben elhunyt rádiós és műsorvezető, Déri János fia - újságíróként, főszerkesztőként és lapigazgatóként is dolgozott már, például alapító főszerkesztője volt a stop.hu internetes hírportálnak és a hirextra.hu-nak is. Az új kommunikációs vezető célja, hogy megreformálja, felfrissítse az MSZP kommunikációját, nyitottabbá tegye a kommunikáció legújabb technikái számára a képviselők gondolkodását, szemléletét, hozzáállását. Aktívabb, offenzívabb kommunikációt szeretne megvalósítani, melyhez megkapta az MSZP frakciójától a támogatást - közölte a párt.