Vágólapra másolva!
Augusztus 10-ig jelentkezhetnek pótfelvételire azok, akiket nem vettek fel egyik felsőoktatási intézménybe, illetve azok, akik akkor nem jelentkeztek. A pótfelvételin már csak egy hely jelölhető meg, és a képzések csak költségtérítéses formában indulnak.
Vágólapra másolva!

Augusztus 10-ig jelentkezhetnek pótfelvételire azok, akiket nem vettek fel egyik felsőoktatási intézménybe se az általános felvételin, illetve azok, akik akkor nem jelentkeztek.

A pótfelvételin már csak egy hely jelölhető meg, és a meghirdetett képzések kizárólag költségtérítéses formában indulnak. Összesen több mint 400 képzésre lehet jelentkezni, ezen belül pedig 2 ezer 500 féle költségtérítéses forma közül lehet választani, amelyek listája a www.felvi.hu oldalon található.

Kétféleképpen lehet jelentkezni: elektronikusan, a www.felvi.hu honlapon keresztül, illetve egy jelentkezési lap kitöltésével. A kitöltött pótfelvételi jelentkezési lapokat az Oktatási Hivatal postacímére kell visszaküldeni.

Az idei pótfelvételi ponthatárait augusztus 27-én állapítják meg, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. Akiket felvettek, szeptember első napjaiban kapják meg a felvételi határozatot, és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a felsőoktatási intézménytől.