Talicskával tolták a választási bizottsághoz Tarlós kopogtatócéduláit

Vágólapra másolva!
Talicskával tolta be, majd adta le a Tarlós Istvánra leadott ajánlószelvényeket a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének kampányfőnöke. Az akcióval azt akarták megmutatni, hogy ezentúl a politikusok befelé jönnek talicskával, nem pedig azzal tolják kifelé a közpénzt, mint az előző városvezetés idején.
Vágólapra másolva!

Talicskával tolta be a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjére, Tarlós Istvánra leadott százezer ajánlószelvényt kedd délelőtt a Fővárosi Választási Bizottsághoz Tarlós István kampányfőnöke, Németh Szilárd. Miután a politikus kampányfőnöke átadta a cédulákat a bizottságnak, azt mondta: ez a budapestiek bizalma Tarlós István és a Fidesz-KDNP jelöltjei iránt.

Az akcióról Németh azt mondta: az MSZP-SZDSZ-es városvezetés ideje alatt az volt a divat, hogy "talicskával hordták ki innen a közpénzt". A fővárosiak azonban változást akarnak - folytatta -, azt szeretnék, ha a talicskával befelé jönnének a politikusok, nem pedig kifelé. Szeptember 3-án 16 óráig még lehet gyűjteni és leadni ajánlószelvényeket, ezért nem állnak meg, eddig az időpontig tovább gyűjtik a cédulákat.

Arra a kérdésre, hogy az LMP és a Jobbik tud-e majd főpolgármester-jelöltet állítani, a kampányfőnök azt mondta: "szorítunk nekik", hogy sikerüljön (itt olvashat arról, hogy az LMP-nek és a Jobbiknak milyen nehézségei vannak a jelöltállítással).