Közel 4 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek a Kétfarkú Kutya Párt jelöltjei

Vágólapra másolva!
Bár viccnek szánták az indulást, és szervezett kampányuk sem volt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt jelöltjei közel 4 ezer ajánlószelvényt gyűjtöttek. Bár a szervezet főpolgármester-jelöltje az induláshoz szükséges 28 ezer szelvény tíz százalékát tudta csak összegyűjteni, mégis bevitte a szelvényeit pénteken a Fővárosi Választási Irodába.
Vágólapra másolva!

"Egy társadalomművészeti alkotás" volt, jót nevettek közben, de most 24 óráig nem akarnak semmit sem csinálni - nyilatkozta az 3055 összegyűjtött kopogtatócédula leadása után Victora Zsolt, a politikai kampányok hagyományos ígéretversenyét kifigurázó - a neve ellenére egyesületként működő - Magyar Kétfarkú Kutya Párt főpolgármester-jelöltje. Victoria azt mondta, bár nem tudták összegyűjteni az induláshoz szükséges 28 ezer ajánlószelvényt, biztosan folytatni fogják az akcióikat.

A pártnak egyébként még két jelöltje volt, a főváros VII. kerületében Mogács Dánielt jelölték polgármesternek, Szegeden pedig Kovács Gergelynek gyűjtötték a kopogtatócédulát. Victora Zsolt pénteken délután még nem tudott felvilágosítást adni arról, hogy a másik két jelöltjüknek sikerült-e a gyűjtés. Az egyesület blogja szerint Mogács Dániel 233, Kovács Gergely 700 kopogtatócédulát gyűjtött, tehát egyikük sem érte el az induláshoz szükséges mennyiséget. A blogon az olvasható, hogy jövő hét szombaton kampányzáró ivást tartanak, még nem tudják hol.