Nyilvánosan vetkőztették le a rédei polgármestert

Vágólapra másolva!
Réde függetlenként megválasztott polgármesterét sztriptíztáncosnő vetkőztette le egy rendezvényen - közölte a Hír TV. A felvételen, amelyet időközben eltávolítottak az internetről, az látható, hogy polgármester egy széken ül, a táncosnő a fejére húzza a melltartóját, majd félmeztelenül az ölébe ül. A polgármester magánügynek nevezte a szereplését.
Vágólapra másolva!

Sztriptíztáncosnővel vetkőzött a Komárom-Esztergom megyei Réde függetlenként megválasztott polgármestere, Pölöskei József - közölte szombat este Hír TV.

A településen augusztus elején a triciklik és a háromkerekű motorok 10. nemzetközi találkozóját rendezték meg. A fesztivál programjában sztriptíz show is szerepelt, ezen vett részt Pölöskei is, a polgármester szereplését többen rögzítették. A Hír TV által közölt felvételrészleteken az látható, hogy a polgármester a színpadon, egy széken ül, a táncosnő a fejére húzza a melltartóját, majd félmeztelenül az ölébe ül.

Az egyik helyi lakos a polgármesterre utalva Hír Tv-nek azt mondta: "Egy idő után megjelent fenn a színpadon, kapott egy bilincset, összekötötték a kezét, leültették a székre, ott bizonyos pózokat mutatott be vele a hölgy, és akkor a végén elkezdte vetkőztetni, nyalogatni, olajjal kenegetni a testét, hát, ezek mentek".

A felvétel két héttel ezelőtt jelent meg a Youtube videómegosztó oldalon. A videó azonban jelenleg már nem érhető el, "általános szerződési feltételek megszegésére" hivatkozva eltávolították az oldalról.

Pölöskei telefonon a Hír Tv-nek magánügynek nevezte a szereplését. "Hadd legyen ez mindenkinek a magánügye. Ha a HírTV ezzel akar foglalkozni, megmondom őszintén, engem kicsit felháborít, de nem kívánok vele foglalkozni" - fogalmazott. A polgármester a Független Hírügynökségnek később azt nyilatkozta, egyedül a feleségének lenne joga felháborodni a történeken, de ő sem tette ezt. Hozzátette, a főszervező kérte fel, mert "egy megbízható személyre" volt szüksége a fiatal táncosnőnek. Pölöskei szerint a közelgő választások miatt került fel az internetre a videó.

A polgármester 1990 óta irányítja települést, 2006-ban szerepelt az MSZP megyei listáján, de végül nem került be a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlésbe.