Kismama-melltartót reklámoz egy fideszes polgármesterjelölt

Vágólapra másolva!
Az interneten is elérhető felvételeken, helyenként fedetlen mellekkel egy kismamáknak tervezett fehérnemű-kollekciót reklámoz a Fidesz badacsonytomaji polgármester-jelöltje - írja a Blikk.hu. A lapnak Rajzó Ildikó azt mondta, ha valaki ebből "szexuális botrányt" akar kavarni, az kicsit aberrált.
Vágólapra másolva!

A Fidesz badacsonytomaji polgármesterjelöltje, Rajzó Ildikó, akinek két gyermeke van, kismamáknak tervezett fehérnemű-kollekciót, és a melltartókat maga reklámozza. A róla készült, interneten is elérhető felvételeken helyenként fedetlen mellekkel is létható, az egyik fotón egy kisbabával együtt - írja a Blikk.hu.

A lap szerint a fehérneműket forgalmazó cég honlapján látható felvételeket nem szégyelli a jelölt. Rajzó Ildikó a Blikknek azt mondta, büszkén vállalja a munkáját, a termékek ugyanis a kismamák életét könnyítik meg. "A fehérneműk bemutatására is vállalkoztam, szerintem nincs ezen mit szégyellnem. Aki ebből bármiféle szexuális botrányt akarna kavarni, az szerintem kicsit aberrált" - fogalmazott.

A jelölt szerint Badacsonytomajon nem ismerik ezeket a képeket, ezért a Blikk kérdésére nem tudta megmondani, hogy ez mellé állítja, vagy épp ellene fordítja a választókat.