Pornószínész lehetett a meggyilkolt latexruhás férfi

Vágólapra másolva!
Pornószínész volt az a férfi, akinek latexruhás holttestét kedden vitték be az egyik budapesti kórházba - írta magyar rendőrségi forrásra hivatkozva a Sun című brit bulvárlap. A lap szerint a férfi hét hónapja halhatott meg.
Vágólapra másolva!

Pornószínész volt az a magyar férfi, akinek latexruhás holttestét kedd délután vitték be az egyik budapesti kórházba - írta magyar rendőrségi forrásra hivatkozva a Sun című brit bulvárlap.

A lapnak egy rendőr azt mondta: a férfit a filmforgatás közben szándékosan ölték meg vagy pedig egy eldurvult szado-mazo szexjelenet vezethetett a halálához.

Az áldozat személyazonosságát a rendőrség nem tudta megállapítani, a férfi hét hónapja halhatott meg - írta a Sun. A lap szerint ismeretlen telefonálók jelezték a hatóságoknak, hogy egy olyan pornószínészről lehet szó, aki általában magyar amatőr és durva szexre specializálódott filmekben szerepelt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított nyomozást az ügyben. A BRFK annyit közölt, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 14-én a délutáni órákban egy 46 éves férfi a Soroksári úton egy személygépkocsiban holtan talált egy 40 éves budapesti férfit.

A holttestet a férfi a saját autójával a közelben lévő kórházba vitte, ahol a halál beálltát megállapították, majd értesítették a rendőrséget. A két férfi közötti kapcsolat egyelőre nem ismert, ennek tisztázása is a nyomozás feladata lesz - közölte a rendőrség a honlapján.

Az [origo] a Sun információival kapcsolatban csütörtökön megkeresésre a BRFK sajtóosztályát, ahol azt közölték, továbbra is a szerdán kiadott közleményük van érvényben. Hozzátették, ha olyan információjuk lesz, amit meg akarnak osztani a nyilvánossággal, akkor azt meg fogják tenni.