Fojtogatós szex okozhatta a latexruhás férfi halálát

Vágólapra másolva!
Szex közben fulladt meg az a férfi, akinek latexruhás holttestét hétfőn találták meg egy autóban. A férfi partnerét gyanúsítottként hallgatták ki.
Vágólapra másolva!

Az igazságügyi boncolás adatai szerint fulladás okozta a hétfőn, a Soroksári úton egy autóban, latexruhában megtalált férfi halálát - közölte Tafferner Éva, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője pénteken.

Az életvédelmi osztály azt a 46 éves férfit hallgatta ki gyanúsítottként, aki megtalálta a holttestet. Kiderült ugyanis, hogy a két férfi között intim kapcsolat volt, és egy együttlét torkollt a tragédiába. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indult eljárás, szabadlábon védekezhet - tette hozzá a szóvivő.

Tafferner Éva cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint a férfi több hete vagy több hónapja halott lehetett. A BRFK pénteki közleménye szerint a férfi nem sokkal azelőtt halt meg, hogy megtalálták a holttestét.

A brit The Sun bulvárlap internetes oldalán csütörtökön azt írta, hogy "vezető pornószínész" volt az áldozat. Ugyanebben a cikkben ugyanakkor azt is írta a The Sun, hogy a rendőrség egyelőre nem tudta megállapítani a holttest személyazonosságát. Az [origo] péntek reggel arra kérte a BRFK-t, erősítsék meg, vagy cáfolják a brit lapban megjelent, egymásnak ellentmondó információkat. A rendőrség megkeresésünkre annyit közölt, hogy a holttest személyazonosságát megállapították. A BRFK arra nem adott választ, pornószínész volt-e az áldozat.