Kisiklott egy tehervonat kocsija Adonynál

Vágólapra másolva!
Kisiklott egy tehervonat egyik kocsija Pusztaszabolcs és Adony, ezért a vonalon várhatóan hétfő délutánig szünetel a vasúti forgalom. A két állomás között vonatpótló autóbuszok járnak. A baleset körülményeit még vizsgálják.
Vágólapra másolva!

Szünetel a vonatközlekedés Pusztaszabolcs és Adony között, mert Adony állomáson hajnalban kisiklott egy tehervonat második kocsija - közölte hétfő reggel a MÁV Kommunikációs Igazgatósága. A közlemény szerint a 3 óra 40 perckor Adony állomásra érkező tehervonat egy kocsija két tengellyel siklott ki eddig tisztázatlan körülmények között kisiklott, és elzárja az Adony és Pusztaszabolcs közötti vasúti pályát.

A siklás következtében személyi sérülés nem történt - írta a MÁVINFORM. A vizsgálatot és a helyreállítást a MÁV Zrt. szakemberei megkezdték. A teherkocsi beemelését várhatóan dél körül fejezik be.

A menetrendszerű közlekedés csak a délutáni órákra állhat helyre - írják. A Pusztaszabolcs-Dunaújváros-Paks vasútvonal érintett szakaszán, Pusztaszabolcs és Adony között addig vonatpótló buszok szállítják az utasokat.