Hűtlen kezelés miatt emeltek vádat a veresegyházi polgármester ellen

Vágólapra másolva!
Vádat emeltek Pásztor Béla veresegyházi polgármester ellen, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt. Pásztort visszalépésre szólították fel ellenfelei a hétvégi választáson.
Vágólapra másolva!

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt emelt vádat Pásztor Béla veresegyházi polgármester ellen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség. Erről több helyi pártszervezet és civil egyesület számolt be közös közleményben, a főügyészség tájékoztatására hivatkozva.

A Fidesz, a KDNP, a Lehet Más a Politika (LMP), a Jobbik, valamint civil szervezetek képviselői által aláírt közleményben felszólítják a polgármestert, hogy a vádemelés miatt lépjen vissza a polgármester-jelöltségtől, "magánemberként tisztázza magát a bíróságon, és ne terhelje Veresegyház hírnevét bűncselekmény gyanújával".

A Szolnok megyei főügyészség szerint "P. Béla" ellen valóban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt emeltek vádat.

A vasárnapi választáson hárman versengenek a veresegyházi polgármesteri posztért: Horváth Ernő (Fidesz-KDNP), Pásztor Béla (független) és Tatár Sándor (LMP) - derül ki az Országos Választási Iroda honlapjáról.