Égő gázpalackkal fenyegetőzött egy tuzséri férfi

Vágólapra másolva!
Egy családi vita után egy lángoló PB-gázpalackkal ment a felesége után egy tuzséri férfi, és azzal fenyegette a nő rokonait, hogy a házukra dobja az égő palackot. Végül senki nem sérült meg, a férfit a pszichiátriára vitték.
Vágólapra másolva!

A pszichiátriára szállították azt a tuzséri férfit, aki egy lángoló gázpalackkal fenyegette a feleségét és az asszony rokonait csütörtökön - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság. A nő közelben lakó rokonaihoz menekült át, miután férje otthon veszekedni kezdett vele. A férfi egy meggyújtott PB-gázpalackkal ment utána, és azzal fenyegetőzött, hogy az égő palackot bedobja a házba, ha nem adják ki feleségét.

Szemtanúk szerint a lángcsóva a két métert is elérte. A férfi végül nem váltotta be fenyegetését, visszament saját udvarára, ahol egy helyi férfinek sikerült elzárnia a gázpalackot. Senki sem sérült meg és anyagi kár sem keletkezett, de a fenyegetett lakásban tartózkodók - köztük két kiskorú gyermek - nagyon megrémültek. A Záhonyi Rendőrkapitányság közveszélyokozás kísérletének gyanújával indított büntetőeljárást, az 53 éves elkövetőt pedig a pszichiátriára szállították.