Egy pedofilgyanús férfi áldozatait keresi a rendőrség

Vágólapra másolva!
Egy pedofil bűncselekményekkel gyanúsított férfi lehetséges áldozatait keresi a rendőrség. A 66 éves férfi ellen egy kisfiú molesztálása miatt indult eljárás, a nyomozás közben azonban felmerült, hogy másokat is bántalmazhatott.
Vágólapra másolva!

Egy előzetes letartóztatásban lévő pedofil lehetséges áldozatait keresi a rendőrség Budapesten. A férfi azért került előzetesbe, mert a gyanú szerint éveken keresztül szexuálisan molesztált egy kisfiút. A nyomozás közben felmerült, hogy a 66 éves férfi más gyerekeket is molesztálhatott, a rendőrség most az ő jelentkezésüket várja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a férfi a gyanú szerint 2006-tól 2010 tavaszáig több alkalommal is szexuálisan molesztált egy gyermekkorú fiút. A férfi különböző kitalált indokokat mondott a fiú családjának, hogy a gyerekkel találkozhasson. Ezen felül kisebb-nagyobb összegeket és értékes ajándékokat adott a fiúnak és azt mondta neki, hogy nem beszélhet senkinek a történtekről.

A rendőrség szerint a nyomozás közben felmerült az a gyanú, hogy a férfi más gyerekek ellen is követhetett el hasonló bűncselekményeket. A rendőrség a police.hu című oldalán közzétette a férfi képét és kéri azok jelentkezését, akik ellen hasonló bűncselekményt elkövetett a férfi, vagy ilyen esetről tudomása van.