Különböző jogszabálysértések miatt 15 településen ismételték meg szombaton az önkormányzati választást. A legtöbb helyen ugyanaz az eredmény született, mint október 3-án, egy kisebbségi választást viszont sorsolás döntött el. Keresztétén ezúttal is megsemmisítették az eredményt, mert 57-en szavaztak 33 lakosú településen.

Tizenöt településen tartottak szombaton megismételt önkormányzati választást: 11 településen polgármestert választottak, több helyen képviselő-testületet vagy képviselőt, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arkán pedig a megyei közgyűlési választást is megismételték. Az október 3-i választásokat általában valamilyen jogszabálysértés miatt kellett megismételni. Budapesten az MSZP képviselőjelöltje győzött a XIX. kerületben, az 5-ös számú egyéni választókerületben megismételt választáson: Kránitz Krisztián az előzetes adatok szerint 783 szavazatot, míg fő vetélytársa, a Fidesz-KDNP színeiben indult Dódity Gabriella 566-ot voksot kapott.

A Zala megyei Letenye 4. számú szavazókerületében Halmi Béla, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a bíróság jogerős végzése alapján megismételt polgármester-választást a 4-es számú szavazókörben. A voksokat hozzáadták a négy másik szavazókör változatlanul hagyott eredményéhez. Halmira 208-an voksoltak, míg a két független jelölt közül Kuprivecz József 170, Iván Róbert pedig két szavazatot kapott. A másik négy másik szavazókör változatlanul hagyott jegyzőkönyvi eredményét hozzáadva így Halmi 671 szavazattal nyert a választáson, Kupriveczre összesen 659-en, Ivánra pedig 40-en voksoltak.

A Baranya megyei Vajszlón az eddigi polgármester, Denke Valéria (Fidesz-KDNP) nyerte a megismételt polgármester-választást, ezzel fordított a négy héttel ezelőtti eredményen. Az 1.539 választásra jogosult szavazóból 1.112 járult az urnákhoz. Denke Valéria 564 voksot kapott, a második helyen végzett Szabó Kornél Csaba (független) 538 szavazatot szerzett. Bostán a település eddigi polgármestere, a független Kazsóki Ignác nyerte a megismételt polgármester-választást.

A szintén baranya megyei Ligeten megismételt cigány kisebbségi önkormányzati választáson a negyedik helyen szavazategyenlőség alakult ki, így sorsolásra volt szükség. Az 55 választásra jogosult szavazóból 24 járult az urnához. A négyből hárman ugyanazok a jelöltek győztek a megismételt ligeti cigány kisebbségi önkormányzati választáson, mint október 3-án: Buzás Ibolya, Buzás Erzsébet és Halász János, a Lungo Drom jelöltjei. A negyedik helyen szavazategyenlőség alakult ki, így sorsolásra volt szükség. A szerencse Karsai Tímeának (MCF) kedvezett.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Arkán Varanai László független polgármesterjelölt, aki jelenleg is betölti a posztot, nyolcvan szavazatot kapott, kétszer annyit, mint a szintén függetlenként indult Varkoly Ferenc. Cigándon Oláh Krisztián függetlenként indult polgármesterjelölt kapta a legtöbb szavazatot. Oláh Krisztián 892 szavazattal nyert, mögötte a települést 1990 óta vezető Németh Károly (független) végzett, aki a voksok közül 709-et tudhat magáénak, a harmadik a szintén függetlenként indult Oláh Lívia lett 11 szavazattal.

A megye egy másik településén, Keresztétén viszont hiába ismételték meg a helyhatósági választást, a helyi választási bizottság ezúttal is semmisítette az eredményt. Az ismételt választáskor, szombaton ugyancsak túl sokan, 88-an szerepeltek a névjegyzékben az eredetileg 33 lakosú településen, közülük 57-en adták le voksukat. Nevelős Barnabás független polgármesterjelölt harmincöt szavazatot kapott, Csehovics Gyula (szintén független), a falu jelenlegi polgármestere huszonkettőt.

Heves megyében, Hevesen továbbra is a független Csáki Zsigmond vezetheti az önkormányzatotmiután a választók nem fordították meg a négy héttel ezelőtti eredményt a település 9-es választókerületében megismételt voksoláson. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán ezúttal is Farkas László (Fiatal Romák Országos Szövetsége) nyerte a  polgármester-választást, most 958 voksot szerzett.

Tiszabőn Farkas Barnabás (független) személyében az eddigi településvezető nyerte a választást. Az október 3-án indult öt független jelöltből időközben hárman visszaléptek, így az 1007 érvényesen leadott vokson Farkas Barnabás mellett Szabó Béla Burkus osztozott. Ezúttal a múltkorinál is szorosabb eredmény született: a győztes 530, míg a riválisa 477 szavazatot gyűjtött.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ópályiban a község eddigi polgármestere, Erdélyi Miklós (Összefogás Megyénkért) nyerte a polgármester-választást. A 2231 választásra jogosult szavazóból 1198-an járultak a két szavazókör urnáihoz. Erdélyi Miklós 596 voksot kapott, a második helyen végzett Tárkányi Csabáné (Fidesz-KDNP) 544, a harmadik Orbán István (Civil Mozgalom) 49 szavazatot szerzett. Az ugyancsak szabolcsi Gégényben Zakor Ildikó független jelölt győzött a polgármester-választáson. Az összesen 845 leadott szavazatból 840 volt érvényes, ebből 548-at szerzett meg Zakor Ildikó, megelőzve ezzel a 292 voksot gyűjtő, a Fidesz-KDNP színeiben indult Menyhárt Csabát.