Bajnai mosolyog magyar kormányfőként a NATO oldaláról elérhető lapon

Vágólapra másolva!
Bajnai Gordon korábbi magyar kormányfő angol nyelvű önéletrajzára mutat az a link, amely a NATO hivatalos honlapjáról elvileg a magyar miniszterelnök oldalára vezet.
Vágólapra másolva!

Még Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök honlapjára vezet az a link, amely a NATO hivatalos honlapján, a tagországok felsorolásánál Magyarország miniszterelnökére mutat. A szövetség internetes oldalán a tagországok felsorolásánál különböző linkek találhatók az adott ország állami hivatalaihoz. Innen el lehet érni például az országok parlamentjeinek, államfőinek, kormányainak, illetve kormányfőinek honlapját.

Magyarországnál is így van, ide kötötték be a például parlament, vagy a Köztársasági Elnöki Hivatal oldalát. A magyar miniszterelnökség oldalára vezető link - cikkünk írásakor - még nem Orbán Viktor oldalára mutatott, hanem Bajnai Gordon korábbi kormányfő a kormányváltás után megszűnt Miniszterelnöki Hivatal oldalán található angol nyelvű önéletrajzára.

Forrás: nato.int

Egy másik baki is van a lapon: a magyar kormány hivatalos oldalát ígérő link az állampolgárok hivatalos ügyeinek internetes elintézésére szolgáló kormányzati portálra, a Magyarorszag.hu-ra mutat.