Még mindig életveszélyes állapotban van a szánkóbalesetes kisfiú

Változatlan az állapota az életveszélyes sérülésekkel a Heim Pál Gyermekkórházban ápolt kisfiúnak, aki szombaton sérült meg a Nógrád megyei Bercelen, egy szánkó balesetben. Bercelen egy kisfiú és egy kislány csúszott szánkóval egy autó alá, az eset után lincshangulat alakult ki, a verekedésnek a rendőrség vetett véget. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság egyelőre nem adott információt az ügyben indított nyomozás fejleményeiről.

Bercelen egy kisfiút és egy kislányt szombaton gázolt el egy autós a Nógrád megyei Bercelen, miután szánkójukkal kicsúsztak az útra. A kislányt súlyos, a fiút életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kislány állapotáról még hétfőn a kórház úgy tájékoztatott, hogy nincs arra mutató jel, hogy maradandó sérülése lenne, így újabb operációra sincs szükség. A Heim Pál kórházban a klinikai halál állapotában lévő kisfiúval kapcsolatban a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatták, hogy a fiú állapota változatlan.

A baleset szombat délután történt a Nógrád megyei Bercelen. A gyerekek szánkójúkkal becsúsztak egy arra haladó nő autója alá, a kocsi métereken át tolta maga előtt őket. A 7 éves kisfiú és a 8 éves kislány is életveszélyes sérülésekkel került kórházba. A helyszínen a történtek után körülbelül ötvenen gyűltek össze, lincshangulat alakult ki. A társaság egyik tagja ököllel ütni kezdett egy autóst, akinek nem volt köze a balesethez. Egy másik pedig a kocsiját rongálta meg. A 33 éves sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök a garázdasággal gyanúsítható verekedők közül egy 52 éves férfit fogtak el, a többieket még keresik.

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője nem közölt újabb részleteket a nyomozásról. Így egyelőre nem tudni, hogy  a verekedők közül elfogtak-e már másokat is, illetve, hogy pontosan milyen bűncselekmények miatt zajlik a nyomozás.

KAPCSOLÓDÓ CIKK