Vágólapra másolva!
Nevelt lányai szexuális zaklatásával és bántalmazásával vádolnak egy tiszasasi férfit, aki azonban csak a molesztálást ismeri el. A tárgyaláson vallott az egyik gyerek, aki szerint előfordult, hogy a nevelőapa fél doboz cigarettát is elszívatott egyikükkel - írja a Szoljon.hu híroldal.
Vágólapra másolva!

Folytatódott annak a tiszasasi férfinak a bírósági tárgyalása, akit azzal vádolnak, hogy molesztálta és bántalmazta nevelt lányait. A Szoljon.hu beszámolója szerint a férfi a szexuális zaklatás vádját elismerte, azt viszont tagadja, hogy verte volna a gyerekeket.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei lap a kedd reggel megjelent cikkben nem írja, hogy pontosan mikor volt a legutóbbi tárgyalás, csak annyit közöl, hogy a napokban történt. Részleteket közöl ugyanakkor az egyik gyerek vallomásából. A 14. évét az idén betöltő kislány azt mondta, a férfi egyszer kést dobott felé, amely felsértette a lábát. Emellett állítása szerint előfordult, hogy a férfi legyeket etetett a legkisebb gyerekekkel, egyikükkel pedig elszívatott fél doboz cigarettát, amitől az rosszul lett.

A tárgyalás jövő januárban folytatódik szakértők meghallgatásával. A lap szerint tanúnak fogják behívni azt a testnevelő tanárt is, akinek a családon belüli erőszakról beszámolt az egyik gyerek.