Havazás és a hideg miatt csúszósak az utak Budapesten

Vágólapra másolva!
Reggel óta havazik a fővárosban, de a közlekedésben egyelőre nincs fennakadás. A Fővinform arra kéri az autósokat, hogy óvatosan vezessenek, mert csúszósak lehetnek az utak.
Vágólapra másolva!

Reggel nyolc óra óta sűrűn havazik Budapesten, de a hó nem okoz fennakadást a közlekedésben. A Fővinform szerint az utak nedvesek, és a hideg miatt csúszósak lehetnek, ezért arra kérik az autósokat, hogy óvatosan vezessenek. A Fővinform 11 órakor egy balesetről adott hír: Budapesten az Izabella és az Aradi utcánál történt egy karambol, ezért áll a forgalom.

Az Útinform szerint az országban az utak nedvesek, Paks környékén havasak, Baranya megyében pedig latyakosak. A mellékutakon az ország nagy részén télies útviszonyokra kell számítani.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főfelügyelőséghez egyelőre nem érkezett bejelentés balesetekről, fennakadásokról - mondta a szóvivő az [origo]-nak.

Pénteken az országban többfele várható havazás, a hétvégén pedig akár 10-15 centi hó is eshet. A legfrissebb időjárási előrejelzésünket ezen a linken olvashatják el.